In 2007 zijn we begonnen met het verbouwen van de deel (voorheen de koeienstal!). Hier zijn nu vier slaapkamers, een aparte badkamer en een ruime woonkamer met keuken. Ook is er in de woonkamer een zolder waar kinderen rustig kunnen spelen of een boekje kunnen lezen.

In de zomer van 2014 hebben we de hooiberg verbouwd waar inmiddels twee appartementen zijn gerealiseerd op de begane grond. Twee jong volwassenen hebben hier hun intrek genomen waar zij begeleid zelfstandig wonen. Zij hebben voorheen gebruik gemaakt van deeltijd wonen op zorgboerderij ‘de Kleine Vos’ en maken op deze manier een tussenstap om uiteindelijk op zichzelf te kunnen wonen.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers die gebruikt worden voor (deeltijd) wonen.

In 2016 is de zorgboerderij een volledige zorglocatie geworden. De vier slaapkamers en een woonkamer die eerst voor privé werden gebruikt zijn toegevoegd aan de zorgboerderij. Sindsdien werken wij standaard met twee groepen.

Rondom de boerderij is een ruim erf waar volop gespeeld kan worden; trampoline, springkussen, tractortjes, skelters enzovoort. Voor de dierenliefhebbers is er genoeg te verzorgen en te knuffelen: kippen, konijnen, honden, een poes en een pony.